Demana pressupost gratuït!

  Accepto la política de privacitat i les CG

  Els idiomes mouen el món. Ens permeten entendre’ns, vendre els nostres productes i serveis en altres països i conèixer noves cultures i oportunitats. Són com la caixa de canvis d’un cotxe i s’han tornat imprescindibles, sobretot a Internet. Això fa que molts es preguntin si han de traduir la seva pàgina web i, en el cas de fer-ho, cap a quin idioma.Des de fa alguns anys, l’anglès domina Internet. El domini ha estat relativament històric i encara ho és. No obstant això, hi ha una representació massiva d’altres idiomes a més de l’anglès a Internet. Vols saber quin és el top 7 dels idiomes més usats a Internet? T’ho expliquem ara mateix!

  1. Anglès

  L’anglès és l’idioma en línia més representat. El 25,3 % dels usuaris d’Internet a tot el món el parlen. Això no és una sorpresa ja que l’anglès fa anys que domina els idiomes d’Internet. Va ser l’idioma fundador d’Internet, la qual cosa significa que la majoria dels continguts estan en anglès i, després, molts s’han traduït a altres idiomes. 

  2. Xinès

  El xinès és l’idioma de creixement més ràpid al món. Un 19,8 % dels internautes el fan servir. Amb una població de 1350 milions i altres persones que encara estan aprenent l’idioma, mereix un segon lloc en el registre. 

  3. Espanyol

  Ho creguis o no, hi ha més de 750 milions de persones que parlen espanyol a tot el món. Al voltant de la meitat són parlants nadius d’espanyol. Això vol dir que si vols accedir a aquesta població, et caldrà traduir o localitzar el teu lloc web a aquest idioma.Els castellanoparlants cada cop estan més connectats i això significa que necessiten més continguts en el seu idioma.

  4. Àrab

  Fins fa anys a Internet gairebé no s’utilitzava l’àrab. L’any 2015 no apareixia ni tan sols entre els deu idiomes principals utilitzats a Internet, però des de llavors aquesta tendència ha canviat.Avui dia hi ha més de 168,1 milions d’usuaris d’Internet en àrab a tot el món. 

  5. Portuguès

  Igual que l’àrab i l’espanyol, el contingut portuguès que es pot trobar a Internet és molt més gran que el de fa anys. L’any 2013, només el 47 % dels parlants portuguesos es van connectar a Internet, però les coses van canviar amb el pas el temps i ara hi ha 131,9 milions de parlants portuguesos que utilitzen la xarxa cada dia. Això vol dir que al menys el 4,1 % de les persones de parla portuguesa fa servir Internet. 

  6. Indonesi/malaisi

  No cal que et freguis els ulls dues vegades… sí, el sisè lloc d’idiomes més parlats a Internet l’ocupen l’indonesi o malaisi.Ho creguis o no, ja hi ha més de 98,9 milions d’usuaris en línia, de manera que val la pena traduir teu lloc web al malaisi, per exemple, per poder accedir a aquest tipus de població. Amb una agència de traducció professional ho podràs aconseguir. 

  7. Japonès

  El japonès és a la llista dels idiomes més populars utilitzats en línia a Internet des de l’any 2011. Igual que l’espanyol, els parlants de japonès estan creant una gran quantitat de contingut en línia. No obstant això, hi ha molt espai per al creixement. T’animes a traduir la teva web al japonès? No te’n penediràs. 

  Rocío González

  Autor Rocío González

  Més entrades de. Rocío González

  Si vols traduir les teves campanyes de comunicació...

  TENIM UN REGAL PER A TU

  En fer clic en l'enllaç acceptes la nota legal, política de privacitat i condicions generals