En som molt conscients. Desconnectar va molt bé de tant en tant. Si et trobes just en aquell moment en què necessites descansar i mantenir la ment ocupada en una tasca plaent com és la lectura, ara és la teva. A la nostra empresa de traducció hem seleccionat les millors lectures sobre traducció i idiomes per ajudar-te a desconnectar.

Llibres sobre traducció i idiomes

Quins llibres sobre traducció i idiomes podríem llegir? Hem seleccionat novel·les clàssiques i altres de molt més modernes que t’ajudaran a desconnectar i a distreure’t.

 1. “Els versos satànics”, de Salman Rushdie. Aquesta novel·la utilitza el llenguatge i la traducció com a temes centrals, mentre explica una història màgica i fantàstica.
 2. “L’ombra del vent”, de Carlos Ruiz Zafón. Aquesta novel·la ambientada a Barcelona gira al voltant d’un llibre misteriós i el seu traductor, explorant temes d’amor, pèrdua i literatura.
 3. “El manuscrit trobat a Saragossa”, de Jean Potocki. Aquesta obra clàssica polonesa es presenta com una sèrie d’històries entrellaçades que involucren diferents cultures i llenguatges.
 4. “L’amant”, de Marguerite Duras. Aquest llibre explica la història d’una jove francesa i el seu amant xinès a la colònia del Vietnam, tot explorant temes d’amor i comunicació a través de barreres culturals.
 5. “La noche de los tiempos” d’Antonio Muñoz Molina. Aquesta novel·la històrica tracta sobre un intèrpret que treballa a la Societat de Nacions a Ginebra durant la Guerra Civil Espanyola.
 6. “Paraules emmetzinades” de Maite Carranza. Aquesta novel·la de misteri i suspens segueix una traductora que investiga una sèrie d’assassinats vinculats a un antic poema.
 7. “El joc de l’àngel” de Carlos Ruiz Zafón. Aquesta és una altra obra de l’autor espanyol que es desenvolupa al Cementiri dels Llibres Oblidats i explora el poder del llenguatge i l’escriptura.
 8. “El sueño del celta” de Mario Vargas Llosa. Basada en la vida de Roger Casement, aquesta novel·la explora la història d’un irlandès que va treballar com a diplomàtic i va lluitar contra les injustícies colonials.

Per què llegir llibres sobre traducció i idiomes

 1. Ampliar horitzons: Els llibres sobre traducció i idiomes sovint exploren diferents cultures i maneres de veure el món a través del prisma del llenguatge. Això et permet submergir-te en realitats diferents i expandir els teus horitzons mentals.
 2. Escapar de la rutina: Submergir-se en una lectura interessant sobre traducció i idiomes et permet desconnectar de les preocupacions quotidianes i endinsar-te en un món nou i emocionant.
 3. Estimular la ment: Tot i que busques desconnectar, llegir sobre traducció i idiomes et desafiarà intel·lectualment i et convidarà a reflexionar sobre la importància del llenguatge en la comunicació humana.
 4. Desenvolupar habilitats: Si t’interessa la traducció o els idiomes en general, aquests llibres et poden oferir valuosos coneixements i consells que podries aplicar en el futur si decideixes aventurar-te en el món de la traducció o l’aprenentatge d’idiomes.
 5. Inspiració creativa: La lectura d’obres relacionades amb el llenguatge et pot inspirar i estimular la teva creativitat, sobretot si t’interessen l’escriptura, la poesia o la comunicació en general.
 6. Descobrir històries apassionants: Molts llibres sobre traducció i idiomes estan escrits en forma de novel·les o relats que inclouen intrigues, misteris i personatges captivadors, cosa que et permetrà gaudir d’una història apassionant mentre desconnectes del món real.
 7. Millorar el teu propi llenguatge: Llegir llibres ben escrits t’ajudarà a millorar el teu vocabulari i comprensió del llenguatge, cosa que pot tenir un efecte positiu en la teva habilitat per comunicar-te i expressar-te amb més precisió.
 8. Comprendre la importància del llenguatge: A través d’aquestes lectures, podràs apreciar la rellevància del llenguatge com a pont entre diferents cultures i com una eina poderosa per connectar amb altres persones.

Esperem que gaudeixis de la lectura, ja que no hi ha plaer més gran que deixar volar la ment amb les paraules.

Rocío González

Autor Rocío González

More posts by Rocío González
Necessites un pressupost de traducció?
Contacta'ns ara a través d'aquest formulari i t'enviarem, al més aviat possible, el teu pressupost de traducció professional sense cap compromís.