L’estiu és aquesta època de l’any que molts esperen amb impaciència i il·lusió. És normal. Després de tot l’any treballant tant cal agafar-se uns dies de vacances. Però… això vol dir que has de paralitzar els projectes que tens entre mans? De cap manera! Si tens en ment fer el salt internacional, has de saber que les traduccions (també) són per a l’estiu.

A Okodia – Grup traductor aprofitem l’estiu al màxim per tirar endavant els projectes que necessitin una bona traducció professional. Avançar durant l’estiu és profitós; t’imagines marxar uns dies de vacances i que quan tornis tinguis sobre la taula i ja feta tota la feina que s’havia quedat a mig fer abans d’agafar les vacances? Seria fantàstic!

Traduccions professionals per a l’estiu

Així doncs, no t’ho pensis més. Les traduccions professionals no descansen, sigui l’estiu o l’hivern. 

A l’estiu es paralitzen moltes empreses, però què passa amb aquelles que segueixen amb l’activitat normal i es queden sense el seu proveïdor habitual de traduccions? Evidentment se n’hauran de buscar un altre. Això a Okodia no passa.

Saps quines són les traduccions professionals més freqüents a l’estiu? D’una banda, durant l’estiu, quan l’activitat és més relaxada, les empreses aprofiten la conjuntura per testar nous proveïdors amb els quals treballar en el futur. 

D’altra banda, sempre sorgeixen urgències i encàrrecs inesperats de diversos tipus de clients: des del particular que decideix posar al dia el currículum i vol traduir-lo; o el que necessita una traducció jurada del títol per poder optar a una determinada feina a l’estranger; fins a l’hostaler que s’adona que els turistes no entenen el seu menú; o l’empresari que s’anima a traduir la seva pàgina web per tenir-la a punt quan acabi l’estiu.

Les possibilitats són infinites i tots els clients són valuosos. A Okodia ho tenim molt present i, per totes aquestes raons, no interrompem els nostres serveis de traducció durant les vacances d’estiu.

Estem preparats per a qualsevol encàrrec que els nostres clients necessitin, en l’idioma que desitgin. Les nostres vacances les deixem per a un altre moment, que viatjar fora de temporada alta tampoc està gens malament!

Rocío González

Autor Rocío González

More posts by Rocío González
Necessites un pressupost de traducció?
Contacta'ns ara a través d'aquest formulari i t'enviarem, al més aviat possible, el teu pressupost de traducció professional sense cap compromís.