Demana pressupost gratuït!

  Accepto la política de privacitat i les CG

  Els traductors professionals d’Okodia no només es limiten a traduir el contingut que reben, sinó que, de conformitat amb els nostres estàndards de qualitat, també acostumen a revisar el treball que fan altres professionals. És per això pel que hem decidit explicar-te 3 secrets sobre la correcció de textos en el món de la traducció professional. 

  Minuciositat sobretot 

  És important ser acurat i minuciós a l’hora de revisar la feina que ha fet prèviament un altre traductor professional. Quan es critica la feina d’un altre traductor, cal estar segur que el director de projecte o el client en qüestió entenen per què. Per aquest motiu se solen incloure exemples d’errors comesos i les correccions necessàries. També és important esmentar altres circumstàncies que poden haver afectat l’exercici del traductor, des de la inexperiència en aquest tema fins a la complexitat del text en si. No obstant això, a Okodia sempre escollim els millors traductors especialitzats en funció del projecte que cal traduir. En el cas de les traduccions mèdiques, òbviament, només seleccionem els traductors mèdics que sabem que estaran a l’altura del tema. 

  El resum de la qualitat de la traducció, molt important

  Proporcionar un breu resum de la qualitat de la traducció. Això potser no és apropiat per als clients directes, però és freqüent en les agències de traducció com la nostraper conèixer més a fons la feina que fan els companys. Fins i tot si només s’escriuen un parell de frases, aportarà un valor afegit que els seus clients agrairan. Aquesta és una oportunitat per demostrar per què ha valgut la pena contractar-lo. 

  Mantenir la ment oberta

  Per als traductors professionals és molt important ser capaços de mantenir la ment oberta. La correcció de proves també és una gran oportunitat per observar la feina dels altres. Potser sempre tradueixes una frase d’una manera particular, però és possible que un altre traductor l’expressi d’una manera diferent i més succinta. Mostrar-se obert a aprendre nous trucs i estils dels companys és utilíssim. A més, també s’aprèn per evitar repetir errors del passat.

   

  Rocío González

  Autor Rocío González

  Més entrades de. Rocío González