Demana pressupost gratuït!

  Accepto la política de privacitat i les CG

  Coneixes algú a qui li agradi fracassar? Segur que no, oi? Per evitar-ho és millor començar a posar-hi remei: sabies que pots evitar el fracàs a Internet amb la traducció web? És un dels serveis de traducció dels que més encàrrecs rebem a la nostra agència de traducció. Si tintriga descobrir com evitar el fracàs a la xarxa, segueix llegint!

  Una inversió menys costosa

  La traducció web és probablement una de les inversions menys costoses i més encertades que pot fer una empresa amb projecció. Qualsevol empresa que vulgui tenir presència en el mercat internacional ha de mostrar els seus serveis o productes en diversos idiomes o, com a mínim, en anglès. D’aquesta manera, s’aconsegueix, d’una banda, internacionalitzar el negoci i ampliar les possibilitats de creixement i, de l’altra, proporcionar una bona imatge de la corporació.

  I és que quan el client troba una pàgina web traduïda a diversos idiomes, automàticament rep un missatge clar: l’empresa treballa a nivell internacional i s’adapta a les necessitats del mercat. Aquests detalls aporten valor i professionalitat a la imatge de l’empresa. Amb aquest tipus de traducció professional ja fas un pas molt important per evitar el fracàs de la teva empresa a la xarxa.

  Entre els aspectes més importants de la traducció web destaquen molt els aspectes lingüístics i les paraules clau. És el que es coneix com la traducció SEO del web.

  Traducció SEO

  A part d’això, durant el procés de redacció dels continguts, s’ha d’adaptar el vocabulari utilitzat, orientant-lo sempre a un perfil comercial que ajudi a millorar les visites de la pàgina web. L’objectiu d’això en la traducció web és millorar el posicionament de la pàgina per als motors de cerca, cosa que amb l’ajuda d’un traductor professional aconseguiràs segur.

  Detalls no tan visibles com els noms que s’assignen a les imatges, les URL, els peus de foto, etc. són també factors importants que influeixen en el posicionament de la pàgina web i que, per tant, tevitaran un fracàs segur a Internet.

  Deixa un comentari