¡Pide presupuesto gratis!

  Accepto la política de privacitat i les CG

  En entrades anteriors del blog hem analitzat els factors que s’han de tenir en compte a l’hora d’encarregar una traducció. Un cop els has estudiat tots i t’has decidit, només podem dir: ben fet!

  [Sharer]

  De vegades els nostres clients no són conscients dels avantatges que té traduir un text, document o pàgina web, fins que ens l’encarreguen. Encara que en algunes ocasions les traduccions es fan per obligació (comptes anuals o contractes per a empreses multinacionals, per exemple), la veritat és que cada vegada hi ha més persones que s’animen a impulsar les seves empreses, a donar notorietat a les seves tesis, estudis, articles, etc., o internacionalitzar els seus productes, mitjançant una comunicació multilingüe. Per què? Perquè els beneficis de comunicar-te en diversos idiomes són evidents:

  1. Major abast i rellevància. Evidentment, com més gent entengui el teu missatge, més capacitat tens per ampliar el teu target. Si arribes a més mercats, el més normal és que tinguis més negoci. Pensa que tots ens trobem molt més còmodes quan comprem en el nostre idioma matern, ens dóna més sensació de seguretat i confiança.
  1. Notorietat. Aprofundeix en el punt anterior. Una traducció millora el grau de coneixement que té el teu públic sobre el teu producte, o sobre tu i allò que fas. Un article científic, un estudi de qualsevol matèria, o fins i tot un text literari es divulgaran molt més si estan traduïts a altres idiomes.
  1. Practicitat i eficàcia. A l’hora de treballar i comunicar-te (dins de la teva pròpia empresa o bé amb altres interlocutors) el millor és que hi hagi una comunicació clara, sense malentesos ni ambigüitats. Això repercuteix directament en els teus resultats. Una comunicació correcta és una comunicació efectiva.

  En definitiva, aquests tres beneficis es tradueixen en una cosa: potenciar les teves oportunitats. I qui no vol aprofitar l’ocasió d’augmentar les seves possibilitats d’èxit?

  Leave a Reply