Demana pressupost gratuït!

  Accepto la política de privacitat i les CG

  Fa poc vam parlar dels grans beneficis de traduir la web del teu negoci, que incloïa molta informació útil. Avui volem ampliar-la amb els grans beneficis de traduir un blog.

  Actualment, un blog és una de les eines de màrqueting digital principals. És la base del que coneixem com a màrqueting de continguts i, a més, constitueix una font de comunicació directa amb els nostres lectors i afavoreix la fidelització dels nostres clients, de manera que la traducció dels continguts comportarà uns beneficis importants per al teu negoci. Abans de posar fil a l’agulla, però, hem de tenir en compte els elements fonamentals que hem de traduir, a banda dels articles del blog.

  Elements que cal tenir en compte:

  1. Títol del blog
  • Que sigui descriptiu
  • Que sigui vistós
  • Que contingui les paraules clau per al posicionament

  A l’hora de traduir-lo no s’ha de traduir de forma literal. Si has invertit molt de temps en la redacció original, s’ha de ser igual de curós a l’hora de traduir-lo.

  1. Paraules clau

  Igual que vas dedicar un moment a escollir les paraules clau, has de fer el mateix per triar aquelles que necessitis en l’idioma que vols traduir. Per veure si les que has triat són rellevants o no, pots utilitzar el planificador de paraules clau d’AdWords. És una eina molt útil, ja que t’ajudarà a triar les paraules més adequades.

  1. Enllaços

  Una pràctica molt normal per afavorir la navegació al teu lloc web és enllaçar a diferents articles del teu blog que estiguin relacionats. Has de tenir en compte l’enllaç a un article que també estigui en l’idioma al qual tradueixes.

  1. Imatges

  Les imatges que comparteixes al blog han de tenir un títol i un text alternatiu que descriurà la imatge i, a més, n’afavorirà el posicionament. També has de traduir el títol i el text alternatiu.

  A més, si tens infografies, has d’anar amb compte a l’hora de traduir els textos que la formen, per tal que, igual que en el punt anterior, el lector no es perdi cap informació.

  Beneficis de traduir un blog

  • Més visibilitat; arribaràs a moltes més persones.
  • Millor posicionament en més idiomes.
  • Augment exponencial del trànsit al teu blog.
  • Augment de clients potencials: el teu blog serà interessant per a més persones.
  • Augment d’ingressos: com arribaràs a més clients potencials, tindràs més possibilitats de que contractin els teus serveis.

  Ja tradueixes teu blog de forma professional? Si vols ampliar més informació, al nostre apartat de serveis te’n donem molta més que et serà de gran utilitat.

   

   

  Deixa un comentari

  Si vols traduir les teves campanyes de comunicació...

  TENIM UN REGAL PER A TU

  En fer clic en l'enllaç acceptes la nota legal, política de privacitat i condicions generals