Demana pressupost gratuït!

  Accepto la política de privacitat i les CG

  El món professional es mou per clics, recomanacions i vegades que es comparteix una publicació. És el dia a dia d’una de les xarxes de contactes laborals més conegudes: LinkedIn. Segur que alguna vegada t’ho has preguntat: hauria de traduir el perfil de LinkedIn? I per què no? Els perfils d’empreses i professionals que estan en més d’un idioma aconsegueixen el doble de visibilitat en aquest portal. Una cosa que segur que estàs desitjant.

   

  Per què traduir el teu perfil de LinkedIn?

  Un perfil de Linkedin ha parlar a l’internauta, en aquest cas, als teus clients i potencials clients. En quin idioma parlen? T’has parat a pensar-ho? Doncs ho hauries de fer, sobretot si vols aconseguir els teus objectius i que el teu perfil aparegui entre els resultats de cerca. LinkedIn permet crear un perfil a molts idiomes, més de 20, fins i tot. Però s’ha de traduir el teu perfil de LinkedIn a cada idioma. Hi ha qui opta per incorporar en un mateix perfil diversos idiomes, cosa que el fa complicat de llegir i entendre. Si vols contactar amb clients d’altres països, perquè la teva companyia vol obrir negocis en altres llocs del món, tenir un perfil d’empresa o professional a LinkedIn traduït als idiomes d’aquests països és la millor prova del propòsit de la companyia

   

  Aparèixer en els resultats de cerca

  Traduir el teu perfil de LinkedIn et permetrà també aparèixer en els resultats de cerca de Linkedin de l’idioma en què estigui traduït el perfil. Per exemple, si tens un perfil en espanyol, anglès i francès, aquests perfils apareixerien en els resultats d’aquesta cerca, ja que estaria optimitzat per a això, amb les paraules clau adequades en els llocs clau i amb una densitat òptima, quelcom complicat si només disposes d’una versió en espanyol o en anglès.  LinkedIn mostraria la versió anglesa, francesa o espanyola del teu perfil perquè la interfície del que busca es troba en algun d’aquests idiomes.  

  Deixa un comentari