¡Pide presupuesto gratis!

  Accepto la política de privacitat i les CG

  Es parla molt de la traducció de pàgines web, de la traducció audiovisual i de la traducció financera, però molt poc de la traducció tècnica. Sembla ser que la traducció tècnica ho engloba tot i que els traductors tècnics són com uns éssers “totpoderosos” que són capaços de llegir llibres sencers dinstruccions, desxifrar complexos manuals denginyeria i, més important encara, traduir-los a un altre idioma. A Okodia-Grup traductor no hem volgut deixar passar loportunitat que coneguis més daprop aquests éssers estranysde la naturalesa. T’hi atreveixes?

  Els traductors tècnics llegeixen de tot

  I qui et digui el contrari, no diu tota la veritat. Un bon traductor tècnic està informat a tots els nivells. La documentació en aquesta especialitat, sobretot, és fonamental. I és que el text tècnic ha de ser correctíssim. Des que es rep el document en un altre idioma fins que es produeix i es completa l’encàrrec, els traductors tècnics duen a terme un complet procés d’investigació.

  No hi ha truc possible per a una traducció tècnica perfecta més que la bona documentació. Per això, els traductors tècnics solen recórrer a fonts similars de l’idioma al qual traslladaran el text a fi d’aclarir possibles dubtes i formats. El resultat? Una traducció tècnica perfecta.

  [Sharer]

  Quina especialitat?

  L’especialització és el gran cavall de batalla dels traductors tècnics. I és que fins i tot en l’àmbit més tècnic, conflueixen altres tipus de traducció com és la traducció jurídica. Imagines traduir una patent sense conèixer la legislació sobre allò de què estàs parlant? Com més format, millor! Daquí que els traductors tècnics sovint hagin començat l’estudi d’altres carreres més tècniques com enginyeries, Medicina, Dret…

  A la recerca de l’oferta de qualitat

  Una de les branques més complexes de la traducció és la traducció tècnica. Hi ha molta demanda i molt poca oferta. I això és precisament perquè només els millors es dediquen a aquesta branca tan peculiar de la traducció. I ho fan perquè els traductors tècnics també tenen la seva història. Però aquesta us lexplicarem un altre dia.

  Marketing

  Autor Marketing

  More posts by Marketing

  Leave a Reply